ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ
• Φθινοπωρινός κύκλος
• Χειμερινός κύκλος
• Εαρινός κύκλος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VOICE COACHING

Singing and performance for actors and singers. Σε όλους μας αρέσει να τραγουδάμε. Τι γίνεται όμως όταν αυτό αποκτά επαγγελματική διάσταση και πρέπει ξαφνικά κάποιος να ερμηνεύσει το ρόλο ενός τραγουδιστή;

Καθηγητής: Γιάννης Μιχαήλ
Max. 5 άτομα

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθετε να διαχειρίζεστε τη φωνή σας και να την προσαρμόζετε σε οτιδήποτε σας ζητηθεί. Θα ανακαλύψετε ξεχωριστούς τρόπους (στον καθένα ταιριάζει κάτι διαφορετικό) ώστε να μπορέσετε όλοι να τραγουδήσετε είτε ως ρόλος είτε ως τραγουδιστές. 

Το σίγουρο είναι πως θα μπορείτε πλέον να αντιληφθείτε τι σημαίνει τραγουδάω με επαγγελματικό τρόπο, τι ρεπερτόριο θα μπορούσε ο καθένας να επιλέξει και σε τι χώρους θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς. Αλλά και πως μπορεί να σταθεί δίπλα σε μεγάλους και καταξιωμένους επαγγελματίες τραγουδιστές.

Θα πειραματιστείτε πάνω στο ερώτημα «τι είναι αυτό που ξεχωρίζει μία καλή από μία μέτρια ερμηνεία ενός τραγουδιού» αλλά και τι συναισθήματα και μνήμες μπορεί να μας γεννηθούν από το άκουσμα μίας καλοκουρδισμένης φωνής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάποιοι τραγουδιστές μας συγκινούν όταν τους ακούμε.

Επιπρόσθετα, θα ασχοληθείτε με το μιούζικαλ, τόσο σαν είδος αυτό καθαυτό όσο και πρακτικά. Με την πραγματική έννοια των στίχων στα τραγούδια αλλά και το λόγο για τον οποίο γράφτηκαν. Το πώς εντάχθηκαν στο κείμενο αλλά και πως εναρμονίζονται με μια θεατρική μουσική παράσταση.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην καταπιαστούμε διεξοδικά με όλα εκείνα που συντελούν στην ανάπτυξη της φωνής μας, αναπνοές, φωνητική τοποθέτηση, μουσική εκπαίδευση, ρυθμική αγωγή, ρεπερτόριο και όλα όσα χρειάζεται για να μπούμε ως επαγγελματίες στο χώρο του τραγουδιού και του musical. 

Πέντε (5) δίωρα μαθήματα για τραγούδι και σωστή χρήση της φωνής που απευθύνονται σε ηθοποιούς και τραγουδιστές με εμπειρία ή και χωρίς.

 

~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Απαιτείται η φυσική παρουσία του σπουδαστή.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  213 00 24291 ή στο 6940 655 331

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.