Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.
TABULA RASA
Καλώς ήρθατε στο πρώτο εργαστήρι δημιουργικής γραφής ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ στην Ελλάδα...

Σε ενδιαφέρει να μάθεις πραγματικά τα μυστικά της συγγραφής, πετώντας την ίδια στιγμή στο όνειρο; Θέλεις να γνωρίσεις τη δύναμη της σκηνοθεσίας και να δημιουργήσεις το δικό σου έργο που μπορεί να λάμψει στο θέατρο, στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο; Μπορείς να ακούσεις το πάθος σου και να το κάνεις σύμμαχό σου στην επιτυχία;

Αν οι απαντήσεις σου είναι "ναι"...

...Τότε ήρθε η ώρα για να γράψεις τη δική σου ιστορία!

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" ιδρύθηκε το 2010, για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Στην εξέλιξή του, δημιούργησε ένα πλήρες πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών για να καλύψει τις ανάγκες των σπουδαστών, σε όλο το φάσμα των οπτικοσκουστικών έργων (σκηνοθεσία, εικονοληψία, ηχοληψία, φωτογραφία, εικονογράφηση κλπ), αλλά και της υποκριτικής και του χορού.

Τώρα μπορείς να μάθεις κι εσύ, ποια είναι τα μυστικά της σωστής διαδικασίας που θα σε οδηγήσουν κι εσένα στην ολοκλήρωση του πάθους σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να αφήσεις στην άκρη τους ενδοιασμούς, τις ανησυχίες και να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη η ευαισθησία είναι αρετή.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις αμεσότητα αλλά και πάθος, δύναμη και απόλυτη φαντασία. Μπορούμε να ανεβάσουμε σε άλλα επίπεδα τον τρόπο της έκφρασής σου, αρκεί να μας εμπιστευτείς.

Αρχή μας, είναι η πίστη πως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τα συναισθήματά του, τη φαντασία και την αγάπη του. Η έκφραση αποτελεί ένα ταλέντο που προϋπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή και αναπτύσσεται εξελικτικά. Εκτός από τη βάση, η οποία για κάθε άνθρωπο είναι μοναδική και διαφορετική αλλά εξίσου αξιόλογη, υπάρχουν μαθήματα εξειδικευμένα, των οποίων στόχος είναι να αγγίξουν το μέγιστο των δεξιοτήτων σου, με επισταμένη προσπάθεια και σοβαρή μελέτη, από γνώστες της τέχνης που θα επιλέξεις.

Όποια κι αν είναι η σχέση σου με τη δημιουργική γραφή, τη σκηνοθεσία, την υποκριτική, ή όποιον άλλον τομέα κι αν ενδιαφέρεσαι, ακόμα κι αν είσαι σε στάδιο νέας αρχής, μπορείς να βρεις το δρόμο σου, με ειλικρινή, θερμή καθοδήγηση και βοήθεια, που θα σε οδηγήσει σε άλλο τρόπο σκέψης και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία έχεις μέσα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις ακόμα ανακαλύψει…

 

Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε μας στο: 213 00 24291 και στο 6940655331 ή στείλτε μας e-mail στο: info@tabula.gr .

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.