Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

DISTANCE LEARNING

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επειδή, στην εποχή μας, η απόσταση δεν είναι δυνατόν να αποτελεί πρόβλημα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή, σε κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέρει ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (distance learning), παρακολουθώντας διαδικτυακά τα μαθήματα, μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δε σημαίνει πως δε μπορεί να ακολουθήσει το κλασσικό πρόγραμμα σπουδών του εργαστηρίου. Αυτό συνεπάγεται ότι για το φοιτητή του προγράμματος, υπάρχουν οι ίδιες ανάγκες μελέτης και οι ίδιες εργασίες, που έχει κι ένας κανονικός φοιτητής. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορείτε να προγραμματίσετε τις σπουδές σας, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεων σπουδών της Tabula Rasa, είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, καθώς δεν στηρίζεται μόνο σε συγγράματα, σημειώσεις και εργασίες που στέλνονται απρόσωπα στο e-mail του φοιτητή.
Αντίθετα, τα μαθήματα που γίνονται στην αίθουσα της σχολής μαγνητοσκοπούνται καθημερινά, έτσι ώστε όλοι οι εξ αποστάσεως φοιτητές μας, να μπορούν να τα παρακολουθήσουν στο δικό τους χρόνο και βέβαια τους παρέχεται πλήρη προσωπική επικοινωνία με τον καθηγητή που ειδικεύεται στην κατεύθυνση της εκπαίδευσης τους.

Στην Tabula Rasa έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε όλους τους εξ αποστάσεως σπουδαστές σαν να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε όλες τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεστε για την κατάρτιση των σπουδών σας!

Ο τρόπος αξιολόγησης είναι online, με γραπτές έξετάσεις στο τέλος κάθε ενότητας μαθημάτων καθώς και στην περίοδο των εξετάσεων του εργαστηρίου, μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές. Στο τέλος κάθε ενότητας, θα υπάρχει ένα έγγραφο online test, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί προσωπικά στον καθηγητή σας. Αυτή η μέθοδος της συνεχούς αξιολόγησης διασφαλίζει ότι οι καθηγητές σας θα μπορούν να παρακολουθούν συστηματικά την πρόοδο σας και θα σας παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

distance@tabula.gr

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.