ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Άνθη Τζένη
Αρώνης Μπάμπης
Ασπρόμουργος Αντώνης
Γεροδήμου Μαρία
Γιαμάλογλου Αργύρης
Γιαννάκου Κατερίνα
Δούρου Ευηρούλα
Καμπίτση Τίνα
Κανέλλος Λευτέρης
Καποδίστριας Παναγιώτης
Κουμπούνης Ηλίας
Λαζαρόπουλος Χάρης
Λουλούδης Χρήστος
Λυχναράς Άρης
Μάλφα Μπέσσυ
Μενούνος Δημήτρης
Μπολονάση Έλενα
Μπουγιούρης Παναγιώτης
Πανταζή Χριστίνα
Παπαδοπούλου Ελευθερία
Πόμμερ Αντιγόνη
Ρώσσου Ελένη
Σαλκιτζόγλου Άνθιμος
Σβαρνιά Μαρία
Σίννης Γιάννης
Τζώρτζη Ελένη
Φραγκιόγλου Δημήτρης
Φωτοπούλου Άννα
Χάλαρη Ντόρα
Χειμώνα Αλεξάνδρα
Χριστοδούλου Πόπη
Ψιστάκης Μάνος

 

Αντώνης Ασπρόμουργος

Ο Αντώνης Ασπρόμουργος γεννήθηκε στο Βερολίνο και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Φοίτησε στο Art & Design College (AKTO), όπου αποφοίτησε ως Graphic Designer.

Τα πρώτα 8 χρόνια της καριέρας του εργάστηκε ως Graphic Designer και Αrt Director σε επώνυμα περιοδικά μόδας και εκδοτικούς οίκους όπως Diva, Down Town, Mirror, Vogue. Mετέπειτα, ως free lancer συνεργάστηκε για εικονογραφήσεις με τα περισσότερα περιοδικά μόδας στην Ελλάδα (Vogue, Status, Life & Style, Mirror, MadameFigaro, Playboy, Nitro, Lipstick, MarieClaire, Fhm, Free), και με διαφημιστικές εταιρίες όπως BBDO, Adel - Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Sugar για το σχεδιασμό story board, moοd board και banners. Έχει κάνει περισσότερες από 4.000 εικονογραφήσεις τα τελευταία 12 χρόνια, στον έντυπο χώρο, στο χώρο της διαφήμισης, την τηλεόραση το θέατρο και τη δισκογραφία. Επιπλέον, ασχολείται με την διδασκαλία και τη ζωγραφική.

Διδάσκει ελεύθερο σχέδιο, χρωματολογία, fashion illustration και επιμελείται σεμινάρια εικονογράφησης παιδικού βιβλίου στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Συνεργάζεται με διεθνή πρακτορεία του εξωτερικού Getty Ιmages, Corbis, για Ρoyalte-free εικονογραφήσεις και έχει επιμεληθεί τα Art book καταξιωμένων Ελλήνων εικαστικών και φωτογράφων όπως, Παπασσάβα, Μπακατσή, Ρουκουτάκη, Σαργολόγου, Λουκά Χαψή, Klaus - Valtin von Eickstedt.

Έχει επιμεληθεί την εικονογραφήση παιδικών βιβλίων και cover book διακεκριμένων συγγραφέων όπως: Ευγένιος Τριβιζάς, Αλκυόνη Παπαδάκη, Ελένη Γκίκα, Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη και Κριστόφ Γκαλφάρ.

Η πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Αστρονομικοί Χάρτες και Ημερολόγια» φιλοξενείται ως μόνιμη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Ευγενίδου. Έχει συνεργαστεί με την Κα. Σήλια Κριθαριώτη για τον σχεδιασμό των στολών της Ολυμπιακής Εταιρίας (digital illustration), όπου απόσπασαν το πρώτο βραβείο. Επίσης, έχει διακριθεί σε διαγωνισμό comic του «9» της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Κάρτα Μέλους
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog
 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.